Produkter

- Services og ydelser som Multimediahuset tilbyder

Multimediahuset kan hjælpe din virksomhed med stort set alt med relation til internettet. Skulle opgaven være for stor for os alene, kan vi nemlig trække på vores professionelle samarbejdspartnere.

Vi har udført opgaver lige fra en simpel visitkort-side med logo og kontaktoplysninger til større web-projekter integrerede med virksomhedens øvrige systemer. Vi tager os gerne af både design, programmering og
webhotel.

Vi har stor erfaring i webdesign, dvs. i at skabe selve hjemmesiden (se vores referencer). Det kan fx være en præsentation af dit firma og dine produkter, måske med et online shopping-system med Dankort-betaling tilknyttet.

Det er oftest en god idé, at bruge et såkaldt content management system (CMS) på web-siden, som gør at du selv kan opdatere dine internet-sider, uden at vide noget som helst om den tekniske del. Vi tilbyder både CMS i lille målestok - til fx indsættelse af nyheder på forsiden, og i større stil – så alle siderne på dit web-site let kan opdateres.

Vi lægger vægt på, at processen foregår i tæt kontakt med kunden, da den fremgangsmåde sikrer at resultatet bliver så tilfredsstillende som muligt. I praksis betyder det blandt andet, at du løbende vil kunne følge og kommentere udviklingen af hjemmesiden eller projektet på en midlertidig arbejds-hjemmeside.